Літо - ідеальний час, щоб побалувати себе легкими, освіжаючими та простими у приготуванні десертами. Ловіть кілька рецептів!
Малиновий десерт
Інгредієнти:
2 склянки свіжої малини
1/4 склянки цукру
1 чайна ложка лимонного соку
1 склянка жирних вершків
2 столові ложки цукрової пудри
Приготування:
Розім'яти малину з цукром і лимонним соком.
Вершки збити з цукровою пудрою.
Скласти малину у збиті вершки.
Персикове морозиво
Інгредієнти:
2 склянки очищених і нарізаних персиків
1 склянка цукру
2 склянки жирних вершків
1 чайна ложка ванільного екстракту
Приготування:
Змішати персики з цукром.
Змішати з вершками та ваніллю.
Заморозити у морожениці.
Заморожений йогуртовий десерт
Інгредієнти:
2 склянки грецького йогурту
1/4 склянки меду
1 чайна ложка ванільного екстракту
1/2 склянки змішаних ягід
Приготування:
Змішати йогурт, мед і ваніль.
Викласти на деко, зверху викласти ягоди.
Заморозити до повного застигання; розламати на шматочки.