Пиріг зі смородиною та персиками
Швидкий у приготуванні, повітряний та ягідно-фруктовий.
Інгредієнти:
- 2 яйця
- 100 г цукру
- 100 г сметани
- 80 мл олії
- 1 ч. л. розпушувача
- 1,5 склянки борошна
- 1 склянка чорної смородини
- 2 стиглі персики
Приготування:
- Збийте яйця з цукром, додайте сметану та олію.
- Додайте борошно з розпушувачем.
- Персики поріжте скибками, смородину промийте.
- Вилийте тісто у форму, зверху викладіть фрукти.
- Випікайте 35–40 хв при 180°C.
Персики, запечені з сиром
- Розріжте персики навпіл, видаліть кісточку.
- У центр покладіть ложку кисломолочного сиру з медом і ваніллю.
- Запікайте 10 хв при 180°C.
Чорна смородина з вершками
Збийте 200 мл вершків, додайте ваніль і трішки меду. Додайте жменю смородини — це дуже простий, але святковий десерт.